Gönderen Konu: Üyelerimizin Hobileri, becerileri v.s  (Okunma sayısı 1153 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı silves

• Yücel mertbilek
  • Üye
  • *
Üyelerimizin Hobileri, becerileri v.s
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2007, 01:32:42 am »
Motosikletimin dışında. Astronomi geçeleri teleskobumu alıp gök yüzünü seyretmek Yıldızların ve gezegenlerin içinde kaybolmak.Yazın Dalış yapmak. nadirende olsa takı tasarlamak. Ve vs.vs

Dalıcılığa ilgi çogaldı bir kez 8,5 metreye daldım ve muhteşemdi :heyo2:devam etmek istiyorum.

Yücel Bey bir Olimpos çıralı ve de en tepedeki yanartaşa tırmanma gezisi yaparak teleskobunuzla biz de yıldızları, gökyüzünü seyretmeyi çok isteriz :heyo2: :motorcu:

Sizler ne kadar zenli ve yetenekli arkadaşlarsınız.Ne büyük değer sizleri tanımak ve sizlerle olabilmek.

Bütün güzel insanlar AKM de toplandık... :-*

Tabiki arkadaşım memnuniyetle istediğiniz zaman yaprız bir gözlem yanlız gögyüzü konumumuz açısından kış aylarında çok daha iyi gözlem yapma imkanı sunuyor gezegenlerin çoğu kışın gözüküyor yaz aylarında ise dünyadan çok uzaklaşıyorlar veya konumumuzdan gözükmüyorlar. ama yıldız kümelerini seyretmek çok  güzel oluyor.
05325041963
A Rh + (poz)
Skygo 200 2007

Çevrimdışı KroscuTopic starter

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2007, 09:33:23 am »

Yücel Bey, size katılıyorum, ben her akşam gökyüzünü izleyerek uyurum.Kışın çok daha parlak yıldızlar.En kısa zamanda yapalım tabi, zaten Çıralı, Olimpos kışın doğa olarak, sakinlik, huzurlu ortam olarak çok ideal.  :tamam2:

"Doğadaki tüm canlılar gibi endişesiz ve kaygıdan uzaklaşarak yaşamın tüm sorumluluğunu korkusuzca üstleniyorum ve doğayla zaman geçirmeyi seçiyorum"

Kanuni Cheeteah Cross 125 cc

citekci15

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Şubat 10, 2007, 11:37:40 pm »
herkeze merhaba. benim en çok sevdiğim hobim BALIK  tutmak,bucaktan çıkıp karacaören de, göğdere de balık tutmak hele göğderede başka oluyor manzara müthiş gök yüzü görünmüyor çoğu yerde. yeni yenide motorsiklet merakım başladı 50 cc lik scooter umdan inmiyor sayılırım iyice öğrendiğim zaman suzuki burgman 400 ü alacağım inşallah ayrıca ailemle gezmeyi çok severim inşallah en kısa zamanda cuma toplantısınada geleceğim  nasip olursa.vs.

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #18 : Şubat 13, 2007, 12:35:56 pm »
herkeze merhaba. benim en çok sevdiğim hobim BALIK  tutmak,bucaktan çıkıp karacaören de, göğdere de balık tutmak hele göğderede başka oluyor manzara müthiş gök yüzü görünmüyor çoğu yerde. yeni yenide motorsiklet merakım başladı 50 cc lik scooter umdan inmiyor sayılırım iyice öğrendiğim zaman suzuki burgman 400 ü alacağım inşallah ayrıca ailemle gezmeyi çok severim inşallah en kısa zamanda cuma toplantısınada geleceğim  nasip olursa.vs.
Osman Bey, Bucak bölgesiyle ilgili gezilip görülmeye değer yerlerden resim ve bilgi yayınlarsanız seviniriz ve de gezi programlarımıza da koymak güzel olur.
Bucak'tan bütün üyelerimizden ,gezi önerilerini ve bilgilendirmeleri bekliyoruz. :o
"Doğadaki tüm canlılar gibi endişesiz ve kaygıdan uzaklaşarak yaşamın tüm sorumluluğunu korkusuzca üstleniyorum ve doğayla zaman geçirmeyi seçiyorum"

Çevrimdışı YALNIZ SÜRÜCÜ

• KOVBOY
  • Üye
  • *
« Yanıtla #19 : Şubat 14, 2007, 10:57:05 pm »
Eh bari bende yazayım dedim.

Bir zamanlar kartaldık.Ama ne şimdi o göklerde kuvvet kaldı,ne de tüy.
Zamanla ne hobi kalıyor insan da,nede bobi.
-İstanbul boğazını karşıdan karşıya 8 kere geçmiştim bir zamanlar.
-İlk Arnavutköy-Çengelköy yüzme maratonun da 3.gelerek madalya almıştım bir zamanlar.
-İstanbul Çengelköy'den küçük bir sandalla 36 saat kürek çekerek Kumburgaz a kamp yapmaya gitmiştim bir zamanlar.
-İstanbul Boğazından Karadeniz e açılıp balık tutan,sonra da kaldırımlarda satan profesyonel balıkçıydım bir zamanlar
-Yat kaptanlığı yaptım bir zamanlar.
-Amatör denizclik belgem vardı bir zamanlar
-Bröveli balkadamdım Cadde Bostan Balıkadamlar kulübünde bir zamanlar
-Kanarya besledim,muhabet kuşu üerettim bir zamanlar.
-Japon balıklarım vardı akvaryum dolusu bir zamanlar,
-Yaban domuzu avı hastalığım vardı bir zamanlar
-Domuz avı için Yatağan,Eskişehir,Kızılcahamam a giderdim bir zamanlar
-Çok av köpeği besledim,çok köpek ürettim bir zamanlar
Ama şimdi ne köpeğim var...ne de bir bobi.
Kaldı kucağımda sadece tekir kedim.
-İyi rakı içer,şarabıda çok severdim bir zamanlar
-Bembeyaz elbiseler içinde bahriye subayı iken havam vardı bir zamanlar.
Terhis olduğum gün o havamda bitti.
-Dostlarla,dost bildiklerimle bindiğim bir motor havam vardı bir zamanlar
- Artık motorumu da satıyorum,bende kalmadı hobi.

HAŞİM ARIKAN
AXA SİGORTA YETKİLİ ACENTESİ
Yeşilbahçe Mh.Çınarlı Cd.39/b-Antalya
Cep:0533-553 42 02 - İş /fax :0242-3169700 - 03
Mail : sigortacihasim07@gmail.com

Çevrimdışı kenan

• Üye
  • *
« Yanıtla #20 : Şubat 14, 2007, 11:07:58 pm »

Bir zamanlar kartaldık.Ama ne şimdi o göklerde kuvvet kaldı,ne de tüy.
Zamanla ne hobi kalıyor insan da,nede bobi.
-İstanbul boğazını karşıdan karşıya 8 kere geçmiştim bir zamanlar.
-İlk Arnavutköy-Çengelköy yüzme maratonun da 3.gelerek madalya almıştım bir zamanlar.
-İstanbul Çengelköy'den küçük bir sandalla 36 saat kürek çekerek Kumburgaz a kamp yapmaya gitmiştim bir zamanlar.
-İstanbul Boğazından Karadeniz e açılıp balık tutan,sonra da kaldırımlarda satan profesyonel balıkçıydım bir zamanlar
-Yat kaptanlığı yaptım bir zamanlar.
-Amatör denizclik belgem vardı bir zamanlar
-Bröveli balkadamdım Cadde Bostan Balıkadamlar kulübünde bir zamanlar
-Kanarya besledim,muhabet kuşu üerettim bir zamanlar.
-Japon balıklarım vardı akvaryum dolusu bir zamanlar,
-Yaban domuzu avı hastalığım vardı bir zamanlar
-Domuz avı için Yatağan,Eskişehir,Kızılcahamam a giderdim bir zamanlar
-Çok av köpeği besledim,çok köpek ürettim bir zamanlar
Ama şimdi ne köpeğim var...ne de bir bobi.
-İyi rakı içer,şarabıda çok severdim bir zamanlar
-Bembeyaz elbiseler içinde bahriye subayı iken havam vardı bir zamanlar.
Terhis olduğum gün o havamda bitti.
-Dostlarla,dost bildiklerimle bindiğim bir motor havam vardı bir zamanlar
- Artık motorumu da satıyorum,bende kalmadı hobi.

Haşim abi yüreğine sağlık  doludolu gecen yıllar  etkilenmemek imkansız
hayat boyu mutlu huzurlu kalman dileğimle , paylaşımın için teşekkürler
kenan sofuoğlu şampiyon

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
« Yanıtla #21 : Şubat 15, 2007, 10:01:19 am »
Alıntı yapılan: sigortacıhaşim
- Artık motorumu da satıyorum,bende kalmadı hobi

Bu nerden çıktı abi? Yenisini alacakmısın peki?
Her gün bir yerden göçmek ne iyi
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş
Dünle beraber gitti cancağızım
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

Halim Yılmaz, Tekirdağ
1150 GS
1200 LT

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #22 : Şubat 15, 2007, 10:22:12 am »
Haşim Beyy :'( :'( ben ağlamak istemiyorum, şimdiye ne oldu.Nefes aldığımız müddetce yaşam güzel, paylaşımlar güzel yeter ki sağlığımız yerinde olsun, yeter ki çaresiz  hastalığımız olmasın.
Dolu dolu yaşam ve tecrübeler, biz niçin sizinle bunları paylaşamayalım, özür dilerim ben bu sözleri biraz değiştirmek istedim.

Her zaman kartaldık..
Zamanla  hobilere yenileri ekleniyor,bobi de olsun.
-İstanbul boğazını karşıdan karşıya 8 kere geçmiştim
-İlk Arnavutköy-Çengelköy yüzme maratonun da 3.gelerek madalya almıştım
-İstanbul Çengelköy'den küçük bir sandalla 36 saat kürek çekerek Kumburgaz a kamp yapmaya gitmiştim
-İstanbul Boğazından Karadeniz e açılıp balık tutan,sonra da kaldırımlarda satan profesyonel balıkçıydım
-Yat kaptanlığı yaptım ,arkadaşlar haydi denize açılıyoruz, yelkenler fora
-Amatör denizcilik belgem var
-Bröveli balkadamdım Cadde Bostan Balıkadamlar kulübünde, bu yaz kesin dalgıç oluyoruz
-Kanarya besledim,muhabet kuşu ürettim
-Japon balıklarım vardı akvaryum dolusu , yine olsun
-Yaban domuzu avı hastalığım vardı, bu dağ avcılığını da yapalım çok farklı bir zevk olsa gerek
-Domuz avı için Yatağan,Eskişehir,Kızılcahamam a giderdim , gidelim, artık yok mu oralar
-Çok av köpeği besledim,çok köpek ürettim
-İyi rakı içer,şarabıda çok severdim, ben de severim
-Bembeyaz elbiseler içinde bahriye subayı iken havam vardı , evet çok havalıdır, biz motor havaları yaparız şimdi de,
-Dostlarla,dost bildiklerimle bindiğim bir motor havamız her zaman olacak
- Artık motorumu da satıyorum,sıkıldıysanız değiştirin, motorsuz olmazz

Sizler bizim için ne büyük değerlersiniz, lütfen bu bilgilerinizi bizden esirgemeyin, uzun gezilerimiz ve uzun birarada paylaşımlarımız olsun.. ::) :-*

Çevrimdışı dolphin

• CEM BAŞER
  • Üye
  • *
    • Alışveriş Ekrandan Yapılır
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2007, 12:38:31 pm »

Haşim abi bir yazı yazmışsın hayattan beklentin kalmamış gibi anlaşılıyor.
Hep bir zamanlar hep bir zamanlar.
 Bu zamanda var ama??
Ne güzel zamanında birçok aktiviteye başlangıç yapmışsın.
Devam ettirelim bu aktiviteleri.
Gidelim Balık tutalım, Gidelim kamp yapalım,
Gidelim  DALALIM(En çok hoşuma giden kısmı)
Bobi istersen bizde bobisisde var Tekiride var. Feda olsun sana.
Motorculuk terimini sizlerden öğrenmiş birisi olarak motorsuz olmanda üzer beni..

Çevrimdışı dolphin

• CEM BAŞER
  • Üye
  • *
    • Alışveriş Ekrandan Yapılır
« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2007, 01:27:25 pm »
Denizde yüzenleri seyrederdim küçükken. Hayalim çok iyi yüzmekti.
Hele yüzenler arada bir dalıpta dipten birşeyler çıkarmaya başladılarmı içimde birşeyler
kıpır kıpır ederdi.
"BENDE YÜZEBİLMEK İSTİYORUM. BENDE SUYA DALIP BİRŞEYLER ÇIKARTABİLMEK İSTİYORUM"
Bu hayalin bakarak veya okuyarak gerçekleşemeyeceğini öğrendiğim gün yüzmek için çabalamaya başladım.

* 3-4 ay gibi  bir süre içerisinde yüzmeye başlayarak kendimi kurtarmayı öğrendim.

Bilgisayarlara aşırı bir merakım vardı. 90lı yıllarda bugünkü gibi heryerde bilgisayar görmek mümkün değil. okuldaki labratuvarda amstrad (Klavye şeklindedir, üzerinde birde teyp kaset yeri vardırki program buradan yüklenir) bilgisayarlarda sağdan soldan bulduğum program parçacıklarıyla birşeyler oluşturmaya başladım.  Tabii malum sistem arızaları yarattım. Bilgisayar  mantığı bile olmayan bir adamanın okulda bana saatlerce fırçalamasından ve bilgisayarlara bir daha dokunmamı yasaklamasından sonra iyice hırslandım. Çok yazdım, çok bozdum. Çabalamak işe yaradı.Milyonlarca dolarlık bir yazılım-program çalışmasında şirket danışmanı olarak görev aldım.

*Bilgisayar sektörünü işim olarak kabul ettim. Bu benim hem işim hemde hobim olmuştu

Yüzmek çok güzel bir şeydi. Yıllar geçmişti ve ben yüzmede profesyonelleşmeye başlamıştım. Suyun üstü güzeldi. Peki ya altı?
Dalgıçlar ne güzel şeyler görüyordu kimbilir?
Evet. Dalmalıydım bende. Tam bunları düşünürken bir dalış okuluyla tanıştım. 2 gün sonra kurslarıda başlıyormuş. Tesadüf buya dalış yapılan yerde evime 200 mt uzaklıkta. Hemen üye olup eğitimleri almaya başladım.
Sıkı bir eğitimden sonra takribi 1 ay içerisinde dalmaya başlamıştım. 
Ne güzel bir duygudur o!!!!!  İnsanın doğası gereği kabul etmediği bir ortamda hava soluyarak dolaşmak. Ve sadece tavada gördüğün canlıları evlerinde ziyaret etmek.

*Artık bende bir Dalgıçtım ve dalmaya başlamıştım. Hemde 2 tane yıldızım vardı. (Yat limanı açığındaki gemi batığını görmüş ender dalgıçlardan birisiyim  :heyo2:

Dalıp çıkıp dolaşmak benim 2 yılımı aldı. Tabii iyice profesyonelleşmeye başladık.
Bir bayram günü müthiş fırtına ve yağmur sonucu bir gemi Kemerde batmış. Bu olay sonucunda tüm dalgıç arkadaşlarım gibi bende üzüldüm.
Ama ne yazıkki acil durum müdahalesi için Antalyada hazır ve eğitimli ekip yoktu.
Tam bu sırada antalya itfayeside bu açığı gidermek için bizi kampa aldı. 3 itfayeci ve 1i bayan 4 dalgıç bu kampa çağrıldı.
Ocak ayıydı. Gerçektende çok çetin hava koşullarında 10 gün boyunca (Şu an Adonis Otelin yanında bulunan kayalıklarda) yaşadık ve eğitim aldık.
Hayatımda unutamayacağım bir dönüm noktası oldu benim için. İnsanın ne şartlarda ve ne koşullarda yaşayabileceğinin sınırlarını gördüm. Kayalıklarda sabahladık, kilometrelerce yüzdük, bot taşıdık ve çok yoğun bir ilkyardım eğitimi aldık. Gelecekte KEŞKE dememek için aldığım bir eğitimdi bu. Zamanlada karşılığını aldığım oldu.

*Dalgıçlık Tezi diye tabir ettiğim eğitimimi tamamlayarak itfaiye gönüllü SUALTI KURTARMA TİMİNE kabul edildim ve brövemi aldım.

İş hayatı malumunuz çok çetin şartlarda geçmekte. Artık eskisi gibi en büyük zevkim dalışa vakit ayıramıyorum.  bu benim içimde bir yara olarak kanamakta.

Çok sevdiğim abim Can'ın motosiklet merakı benim hep hoşuma giderdi. Motoru bir parçası gibi korur, temizler bakar ve zevkle binerdi.
Bir gün bana bir motosiklet bulduğunu ve bana alacağını söyledi.
Ogün benimde motosikletle tanışma günüm oldu. Ve ehliyetimide aldıktan sonra amatör olarak motorsiklete binmeye başladım.

*Motorsiklet benim için yeni bir hobi. Umarım bundada profesyonelleşip kazasız belasız devam ettiririm bu hobiyi

Bu motosiklet sevdasından sonra sizlerle tanışmaya başladık.
Her kesimden, her sektörden değişik insanlar. İşin güzel tarafı konu hepsinin ortak bir hobisi.
işim nedeniyle pek katılamasamda Can la beraber devamlı kritikleri yapıyoruz   :dusunceli:
Bu güzel ortamda iş hayatındaki yorucu günlerimizi rahatlatacak, yüzümüzde güzel tebessümler oluşturacak bir kaç saat geçirmek
çok güzel.

Umarım motorsiklet ile ilgili beraberlikleirmizi diğer aktivitelerlede canlandırır, birlikteliklerimize devam ederiz.

:o      :sopa2: 

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #25 : Şubat 23, 2007, 03:25:07 pm »
Umarım motorsiklet ile ilgili beraberlikleirmizi diğer aktivitelerlede canlandırır, birlikteliklerimize devam ederiz.

:o      :sopa2: 

[/quote]

Cem Bey , çok güzel bir paylaşım.Bu başlıkta ki amaç da beraberliklerimizi hobilerimizle daha renkli ve güzel kılabilmek.Bence bu sene bu kadar dalgıç arkadaşımızla dalmayı öğreneceğiz ve tavada gördüğümüz balıkları ellerimizle seveceğiz.O dünya bambaşka :o
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2007, 03:37:50 pm Gönderen: Kroscu »

Çevrimdışı İSO15

• İSMAİL HAKKI ÜNAL
  • Üye
  • *
« Yanıtla #26 : Şubat 23, 2007, 04:13:39 pm »
selam arkadaşlar bizede bikaç kelam yazmak farz oldu maksat muhabbet olsun.sizler gibi aktivitesi bol olan arkadaşların yazdıklarını uyguladıkları kesin benimki biraz sönük kalacak olsun ben yinede yazacam özellikle yaz aylarında yatsı namazına motosikletimle gidip dönüş yolunu uzatmak çok hoşuma gider motosiklet ve araba yıkamaya bayılırım her uzvunu ama kendi araçlarımı .İşim nedeniyle hafta içi yoğun tempo çalış akşamları stres at haftasonu gez hayat rutin ama bunu sizinle değiştirecem herhal !haa unutmadan arada bir kitap okurum camileri çok severim hele eski yapılara bayılırım.halim beyin gezi fotolarındaki camiye bayıldım ilk fırsatta  gezmeyi çok istiyorum hepinize saygılarımı sunuyorum nice mutlu ve huzurlu günlere. İSO15
0248 325 3472 O Rh - (neg) FAZER 600
HERKESİ HOŞ  KENDİNİ BOŞ GÖR(İ.Ç)

Çevrimdışı BARACUDA

• Can GİRGİN
  • Konsey
  • *
    • WEB ALBÜMÜM: (Motosiklet - Macera)
« Yanıtla #27 : Ekim 24, 2007, 10:27:44 pm »
Ayşe'yi daha fazla üzmeyelim

- Amatörce kayak, dalgıçlık ve fotoğrafçılık var
- Zamanında sporla uğraşmıştım, şimdi kilolarım var
- Bütün kağıt oyunlarını zamanında çok oynadım, ama şimdi merakım kalmadı
- Kampçılık ve karavancılık hala var

Walla laf aramızda kendimi bir hayli sıkıyorum daha başka bir şey var mı diye ama yok inanın yok. Ancak planlarım var

- En kısa sürede rüzgar sörfü öğreneceğim
- Bazı arkadaşlar davet ederlerse balık tutmaya gideceğim

Başkanım,
Antalyada oldun da biz mi davet etmedik...Ama istersen Cihanla Van Canavarı avına gelelim.... :borazan:
WEB ALBÜMÜM: (Motosiklet)
http://picasaweb.google.com.tr/cangirgin33

+90 532 6275351   B Rh (Positive)

Çevrimdışı YALNIZ SÜRÜCÜ

• KOVBOY
  • Üye
  • *
« Yanıtla #28 : Aralık 21, 2007, 07:21:40 pm »
Herşey için herkese teşekkürler,
Kimbilir belki yarın, belki yarından da yakın..
Allah yeter ki sağlık sıhhat versin.
Bir gün imkan doğarsa o seleye nasipse otururuz.
Ya motor bizi götürür,
Ya da biz gönlümüzdeki motoru götürürüz.
HAŞİM ARIKAN
AXA SİGORTA YETKİLİ ACENTESİ
Yeşilbahçe Mh.Çınarlı Cd.39/b-Antalya
Cep:0533-553 42 02 - İş /fax :0242-3169700 - 03
Mail : sigortacihasim07@gmail.com

Çevrimdışı irge tugayoğlu

• irge tugayoğlu
  • Üye
  • *
Ynt: Üyelerimizin Hobileri, becerileri v.s
« Yanıtla #29 : Eylül 29, 2008, 10:37:19 am »
Ne güzel bir başlıkmış bu:)Sadece günlük sayfalara bakmayı bırakıp siteyi kurcalayınca neler çıkıyor:)Ben de nacizne hobilerimi yazayım:
1-Yaklaşık 10 yıllık dalgıcım ve 1* Cmas dalış eğitmeniyim.
2-İki yılı enduro olmak üzere 4yıllık motosikletciyim.
3-Tüm kışımı haftasonları ailecek snowboard yaparak geçiririm(buna 8 yaşındaki oğlum da dahil).
4-Her kış gelişinde ilk karı görmek ve orada kaymak için snowboardları sırtlayıp kızlar sivrisine tırmanırız(8yaşındaki oğlum hariç:)
5-3 yıldır her Temmuz,eşimle birlikte motorumuza biner şöyle bir 4-5 bin km gezer geliriz.Genellikle plansız çıkarız,her nedesense de yolumuz hep Doğu Karadeniz yaylalarına düşer:P
6-Fotoğraf çekmeye bayılırım,buna karşın hiç kendi resmim olmaz:(Fotoğraf çektirmekten nefret ederim:)
7-Sadece sualtında değil su üzerinde de aktivitelerim devam eder.İyi su kayağı ve wakeboard yaparım.Ama bu sene denizde değil tatlı suda wakeboard yapmanın zevkine,Taşağıl'da açılan  wakeboard cableski merkezinde vardım.Yapay dev havuzlarda asansör sistemiyle sizi çeken kablolar,denizdeki teknenin görevini görüyor ve oradan çıkarken 'gitmiiiceeeemm' diye çocuklar gibi ağlamak istiyorum:)Eve gelip uyuyunca ve sabah olunca ağrıyan kol ve omuzlarımın sızıları 'iyi ki gelmişsin eve gördün mü' dedirtten cinsten:)Olsuun:)))
8-Ve yüzyılın sporu kitesurf sizi alıyor götürüyor götürüyor götürüyor...Arada yere  de çakıyor ama olacak o kadar,ne sadece güzel ki di mi?
9-Bunların dışında trekking de vazgeçilmezler içinde,sessiz sakin,sen ve doğa...

Buyrun beraber olsun...

0555 3993460
O Rh + (poz)
2004 suzuki drz 250