Gönderen Konu: Üyelerimizin Hobileri, becerileri v.s  (Okunma sayısı 1157 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KroscuTopic starter

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
Üyelerimizin Hobileri, becerileri v.s
« : Ocak 29, 2007, 02:02:55 pm »
Evet sizleri ve birbirimizi tanımaya devam Saygıdeğer,Değerli üyelerimiz.Yine Ben "drerkal" Bey'e başvuruyorum. :utan:
26.01.2007 cuma toplantımızda görev dağılım konumuz geçmişti ve gönüllüler arıyorduk.Baştan onu belirtmek istiyorum.Gezi organizasyon ve etkinliklerinde görev almak istiyorum, sizler de görev almamı onaylarsanız.Bu Bilgiler de orada çok işime yarayacak.Yine belirtiyorum, profilde veya kolay ulaşılabilecek biryerde bu yeteneklerimizi görmek istiyorum :sicak:

Ben söylüyorum;

-Motor kullanmak ( acemi kroscu)
-Ata Binmek
- Gymnastik yapmak ve amatörce yaptırmak
-Latin dans türleri ( cha-cha, salsa, bacata v.b amatörce)
-Bisiklet kullanmak
-Sokak oyunları ( çellik çomak, uzun eşşek,yakan top,sek sek v.s birsürü)
ve de ve de aklıma gelmeyen sayamadıklarım. ;D  ::)
Sizleri de görelim, kormayın zorlama yok. Lütfen.(!) :(
"Doğadaki tüm canlılar gibi endişesiz ve kaygıdan uzaklaşarak yaşamın tüm sorumluluğunu korkusuzca üstleniyorum ve doğayla zaman geçirmeyi seçiyorum"

Kanuni Cheeteah Cross 125 cc

Engin SOYERDEM

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2007, 11:49:03 pm »
Merhaba, benim hobilerim şunlardır;
-Motosiklet kullanmak,fırsat buldukça uzun yol yapmak ve özellikle temizleyip parlatmak(1974 model BMW olduğu için bindiğim zaman kirlenince hemen temizlemem gerekiyor,maalesef biraz titizimde).
-Bilgisayar(özellikle çeşitli görsel efektlerle film yapmak,internet gibi).
-Şarkı söylemek(bilhassa bar gibi bir ortamdaysam mikrofon gördüğümde kesinlikle dayanamam,şarkı söylemek için elimden geleni yaparım,bıraksalar 2-3 saat söylerim,genelde Türkçe pop,yabancı olarak da Elvis Presley'in yorumundan "MY WAY"favorilerim arasındadır.
-Tavla,okey,pişti,tüm kağıt oyunları gibi bu tür aktivitelerin hiçbirini bilmem,hiçbirine karşıda merakım yoktur.Sevmem.
-Gördüğüm ve özellikle hoşuma giden bir parçayı(motosiklet parçası veya mekanik gibi)hemen yapabileğim bir tarzda ise onu gerçekleştiririm,kendim aynısını yaparım....
Görüşmek üzere,herkese selamlar :gulegule2:
Engin SOYERDEM.

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2007, 05:40:57 pm »
Engin Bey çok güzel beceriler, bizleri mahrum etmezsiniz heralde bu yeteneklerinizden.Gezilerde mikrofon olamaz belki de şarkılarınızı dinlemek isteriz.Baktık sizi durduramıyoruz mikrofonu kapatırız :borazan:

Motosiklet temizleyip parlatmak konusunda yardımınızı seve seve kabul ederiz bence::)

Çektiğimiz video kayıtlarında da çok yardımınız olacak gibi.Teşekkürler ilginize.

Galiba üyelerimiz burayı görmedi, ya da yetenekliler yetenekleriyle meşgul olsa gerek ??? neyse biz bekleriz. :o
"Doğadaki tüm canlılar gibi endişesiz ve kaygıdan uzaklaşarak yaşamın tüm sorumluluğunu korkusuzca üstleniyorum ve doğayla zaman geçirmeyi seçiyorum"

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2007, 01:35:43 pm »
Ayşe'yi daha fazla üzmeyelim

- Amatörce kayak, dalgıçlık ve fotoğrafçılık var
- Zamanında sporla uğraşmıştım, şimdi kilolarım var
- Bütün kağıt oyunlarını zamanında çok oynadım, ama şimdi merakım kalmadı
- Kampçılık ve karavancılık hala var

Walla laf aramızda kendimi bir hayli sıkıyorum daha başka bir şey var mı diye ama yok inanın yok. Ancak planlarım var

- En kısa sürede rüzgar sörfü öğreneceğim
- Bazı arkadaşlar davet ederlerse balık tutmaya gideceğim
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2007, 02:40:40 pm Gönderen: SNOBDOC »
Her gün bir yerden göçmek ne iyi
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş
Dünle beraber gitti cancağızım
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

Halim Yılmaz, Tekirdağ
1150 GS
1200 LT

Çevrimdışı mehmetsezen

• Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2007, 02:27:59 pm »
Bende yazacağımdır.

Motorlu bisikletten önce ;

* Ayda 1 kez balık avına Kaleiçi veya büyük limandan kayıkla 4 kişi veya 5 kişi (Amatör balık avlama belgeleri) yle sabah güneşine hoşgeldin demek kadar güzeli yok.Ve akabinde güneşin doğmasıyla ışık ve gölge oyunları insanın ömrüne ömür katıyor ama biz onu 2 sigarayla hallediyoruz.
Sonrası balık avlama olmaz ise balıkçıya gidip aldığımız balıkların ağızlarına olta geçirip çıkartıyoruz ki akşam evde kimse dalga geçmesin.

** Yeşilbayırda oturduğumdan evin karşısında ormanlık alan var.Yürüme ve Piknik olayımız var.
Köpeğimle iyi oluyorda kediyle denedim.Sabah 9 da evden çıktık.akşam 9 da eve girdik.1 saat iyiydi.8 saat kedi aradım.Eve gitsem eşim ve kızım beni eve almayacak. :sopa2:Çevrede benzeyen kedide yok,kedi akıllı çıktıda kaybettiğim yerde beni buldu.  :)

*** Bilgisayar ve elektronik aletler.Meraktan hepsini aldık.

**** Bir ara atıcılık ve nişancılık olayı vardı ama oda son olaydan sonra rafa kalktı.Bu arada şimdiye kadar hiçbir canlıya ateş etmedim.

***** Uyumak ve kitap okumak.

****** Arta kalan zaman da hayatımı idame ettirmek için çalışıyoruz.

Benim hayatım ve meraklarım kısaca böyle motor olayıda ayrı bir zevk  :motorcu:

5327349202 5336265479

Çevrimdışı kenan

• Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2007, 02:49:57 pm »
  merhaba
bende hobilerim   
1- f1  i takip etmek yarış günü hiçbir şekilde seyrederken dünyadan bağımı keserim ve bitene kadar .
2- amatörce kumandalı arabamla oynarım 
3- elekronik merakım çok ve kurcalamayı severim ve elimden geldiğince edinmeyı alamyı isterim
4- jet uçaklarına merakım çok( birkaç kez Konya ya gidip pilot arkadaşımın görev yaptığı yerde görme şansım olmuştu)
5- kılasık rabalar konusundada çok meraklıyımdır
6- herzaman yapmasamda deniz kenarına gidip seyretmeye bayılırım
7- silahlara ayrıca bir ilgim vardır  , ( bulundurmayı sevmem )
8 -  hız yapmayı severim ( yer ve zaman uygunsa)
9 - motosiklet herşey benim için 24 saat motordan konuşulsa sıkılmam
10- bde hayvanları çok severim ( özellikle köpekler) at lar
     aklıma geldiğince yazmaya çalıştım  yaparken zevk aldığım birçok şey beni mutlu eder ,
en çok mutlu olduğum motosiklet,  hayalini kurduğun enbüyük düşüm motosikletle heryeri dolaşmak .   
          Teşekkürler  saygılar
kenan sofuoğlu şampiyon

Çevrimdışı ahu a

• ahu örün
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2007, 09:59:44 am »
merhabalar
1)bende hayatımın büyük bir kısmını motorsiklet veya arabayla geçirmeye bayılıyorum amatörce tamirlerinden ve arıza tespitlerinden anlıyorum hatta alım satımını yapmaya bayılıyorum enduro türkiye takvimini takip ediyorum motorumu sattığımda ise izlemeye gitmiştim (ozaman bile bırakmadım) araba yarışlarında ise şuan için sadece antalya içi mahalli resmi yarışlara katılıyorum ;)
2)çok profosyonelce değil ama amatörün üstünde spor yapıyorum laf aramızda 3 aydır göbeklendim yapamıyorum :-\
3)fotoğraf çekmeye bayılıyorum
4)motorumla gezilere çıkıyorum (dağa ve asfalta)
5)vakit bulduğum zamanlar sinemaya gidiyorum
6)extrem olan herşeyden keyif alıyorum
7)internetle çok yakından ilgiliyim
8) bilmediğim herşeyi öğrenmek için aylarımı bile harcayabilirim
9)mümkünse bu yaz yamaç paraşütü kursuna gideceğim
10) hayır kurumları ziyaretlerinede elimden geldiğince zaman ayırıyorum
11) gazete okumak ve iddalı bir şekilde tavla oynamakta vazgeçilmeyenlerim içindedir :)
12)bisiklete binmek
düşündüm ama başka neler yaparım aklıma gelenler şimdilik bunlar :gulegule2:
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2007, 10:54:31 am Gönderen: ahu a »
İş tel:0242 814 61 65 Gsm:0535 549 3915
0507 286 65 56

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2007, 10:51:24 am »
Bende yazacağımdır.

Motorlu bisikletten önce ;

* Ayda 1 kez balık avına Kaleiçi veya büyük limandan kayıkla 4 kişi veya 5 kişi (Amatör balık avlama belgeleri) yle sabah güneşine hoşgeldin demek kadar güzeli yok.Ve akabinde güneşin doğmasıyla ışık ve gölge oyunları insanın ömrüne ömür katıyor ama biz onu 2 sigarayla hallediyoruz.
Sonrası balık avlama olmaz ise balıkçıya gidip aldığımız balıkların ağızlarına olta geçirip çıkartıyoruz ki akşam evde kimse dalga geçmesin.

** Yeşilbayırda oturduğumdan evin karşısında ormanlık alan var.Yürüme ve Piknik olayımız var.
Köpeğimle iyi oluyorda kediyle denedim.Sabah 9 da evden çıktık.akşam 9 da eve girdik.1 saat iyiydi.8 saat kedi aradım.Eve gitsem eşim ve kızım beni eve almayacak. :sopa2:Çevrede benzeyen kedide yok,kedi akıllı çıktıda kaybettiğim yerde beni buldu.  :)

*** Bilgisayar ve elektronik aletler.Meraktan hepsini aldık.

**** Bir ara atıcılık ve nişancılık olayı vardı ama oda son olaydan sonra rafa kalktı.Bu arada şimdiye kadar hiçbir canlıya ateş etmedim.

***** Uyumak ve kitap okumak.

****** Arta kalan zaman da hayatımı idame ettirmek için çalışıyoruz.

Benim hayatım ve meraklarım kısaca böyle motor olayıda ayrı bir zevk  :motorcu:

Mehmet Bey,

Kayıkla balık avı zevkinizi çok güzel yansıttınız çok özendim, böyle bir güzelliği yaşamayı canı gönülden istedim, herkesinde böyle bir zevki yaşamak isteyeceğini düşünerek böyle bir aktivite yapmanında güzel olacağı inancındayım, gerçekleştirmek dileğiyle hepbirlikte.

Yürüme olayınıza çok güldüm, buna da bir gezi örneği vermek istiyorum; Çıralı gezisi yapılabilir ve tracking yapmak adına "Yanartaş'a" tırmanabiliriz.

Atıcılık ve nişancılık konusunda son olaydan sonra rafa kaldırdım demişiniz ya, ben de son olaydan sonra nedense okçuluk ve atıcılığa merakım arttı, insanlar ilginç.

O konunun en kısa zamanda tatlıya bağlanmasını canı gönülden bekliyorum ona bakarsanız.
Dostlukları kazanmak hiç kolay değil, kaybetmek bu kadar kolay olamaz bence.Sadece biraz sevgi ve hoşgörü yeter yanlış anlaşılmaları düzeltmek için.

Teşekkürler ilginize..

Saygılar,

taurus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Şubat 02, 2007, 01:15:35 am »
Selam,

Hobilerim ve hoşlandıklarım,  zamanla değişti.   Değişmeyenler .

Gezmek, Gezmek, Gezmek tabiî ki  motorla.

Tabiatı ve antik yapıları incelemek.

Müzik dinlemek, ara sıra gitarımla kendimi eğlendirmek.

Tarih içerikli filmleri,  kaçırmamak için  özen gösteririm.

Fırsat  bulunca, kitap okumak.

Hayvan alemini özellikle köpekleri çok severim. Uzun  yıllar,
             Bir boksör köpeğim vardı. Onunla dolaşmak, oynamak  çok keyifliydi .

Dostlarımla, uno gibi eğlendirici oyunlar oynamak.

Sanırım bu kadar. En önemlisini unutuyordum. Kızımla beraber olmak.

Sanırım şimdilik hepsi bukadar.

sevgiler
mahmut

Engin SOYERDEM

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Şubat 05, 2007, 09:06:46 pm »
Mahmut Bey merhaba,ben sizi ne zamandan beridir tanıyorum ama hiç gitar çaldığınızı bilmiyordum,açıkcası çok hoşuma gitti,bende iyi şarkı söylerim,bir ara böyle bir motosiklet organizasyonu yapabiliriz.
Görüşmek üzere.
Sağlıklı,bol motorlu,güzel günler dilerim.
SAYGILARIMLA.
Engin SOYERDEM.

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2007, 01:21:58 pm »
- En kısa sürede rüzgar sörfü öğreneceğim
[/quote]

Rüzgar sörfü çok güzel fikir, yaz gelince Alaçatı sört yelkenli yarışlarına gidelim, öğrenmek isteyenler de ders alabilir.

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2007, 01:23:34 pm »
Mahmut Bey merhaba,ben sizi ne zamandan beridir tanıyorum ama hiç gitar çaldığınızı bilmiyordum,açıkcası çok hoşuma gitti,bende iyi şarkı söylerim,bir ara böyle bir motosiklet organizasyonu yapabiliriz.
Görüşmek üzere.
Sağlıklı,bol motorlu,güzel günler dilerim.
SAYGILARIMLA.
Engin SOYERDEM.

İlk gezi de lütfen, süper olur. :alkis:

Çevrimdışı klass_07

• orhan yeşil
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #12 : Şubat 07, 2007, 11:01:34 am »
Birazda ben bahsedeyim.

-Önceki yıllarda hafta sonları kara avına giderdim.
-Haftada 3 defa olmak üzere akşamları 2 veya 3 arkadaş bisiklete binerdik.Son zamanlarda mesafeyi 40-50 km.ye kadar çıkarmıştık.

Şimdi kara avınıda,bisikletide bıraktım çünkü zamanım olmuyor yada diğerleri daha ağır basıyor diyelim.Şimdi ise,

-Scuba 2** dalıcıyım.Dalış arkadaşlarım ile değişik noktalarda dalışa gidiyorum.
-Olta veya rapala ile balık avına giderim.Oltada Gazipaşa,Adrasan,Karaöz favorim.
-Fotoğraf çekmeyi severim,unutmadığım sürece sürekli yanımda bulunur.
-Motor zaten bir başka.Onu belirtmeye gerek yok.
0542 5943545
A RH (+)
Kanuni Cross 250

'Bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır'

Çevrimdışı silves

• Yücel mertbilek
  • Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Şubat 07, 2007, 10:47:42 pm »
Motosikletimin dışında. Astronomi geçeleri teleskobumu alıp gök yüzünü seyretmek Yıldızların ve gezegenlerin içinde kaybolmak.Yazın Dalış yapmak. nadirende olsa takı tasarlamak. Ve vs.vs
05325041963
A Rh + (poz)
Skygo 200 2007

• Ayşe Sarı
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #14 : Şubat 08, 2007, 10:55:01 am »
Motosikletimin dışında. Astronomi geçeleri teleskobumu alıp gök yüzünü seyretmek Yıldızların ve gezegenlerin içinde kaybolmak.Yazın Dalış yapmak. nadirende olsa takı tasarlamak. Ve vs.vs

Dalıcılığa ilgi çogaldı bir kez 8,5 metreye daldım ve muhteşemdi :heyo2:devam etmek istiyorum.

Yücel Bey bir Olimpos çıralı ve de en tepedeki yanartaşa tırmanma gezisi yaparak teleskobunuzla biz de yıldızları, gökyüzünü seyretmeyi çok isteriz :heyo2: :motorcu:

Sizler ne kadar zenli ve yetenekli arkadaşlarsınız.Ne büyük değer sizleri tanımak ve sizlerle olabilmek.

Bütün güzel insanlar AKM de toplandık... :-*