Gönderen Konu: Gölhisar kocayayla -Böğrüdelik yaylası  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tofulTopic starter

• orhan uslu
  • Konsey
  • *
Gölhisar kocayayla -Böğrüdelik yaylası
« : Nisan 05, 2010, 09:49:22 am »
Gezilip görülmesi ve kam yaplacak güzel yerlerden  biri.mesafe olarak çok uzak gibi görünsede Antalyaya uzaklık 120-130 km civarında.Kocayayla karstik özelliği olan bir göl.Yazın su olurmu bilmem ama güzel bir yer.Hemen altında böğrüdelik yaylası buz gibi suları olan son derece yeşil bir kamp alanı.tuvalet vb şeylerde var sanırım.Hemen altında Kbyra antik şehri.Antik şehirden böğrüdelik ve Kocayaylaya çıkan yol toprak.

Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: gölhisar

« Son Düzenleme: Nisan 05, 2010, 09:54:59 am Gönderen: toful »
XT660Z Tenere
530 2756300

Çevrimdışı Adalya

• Önder Kahraman
  • YK
  • **
  • Önce kendi ülkeni gez!
Ynt: Gölhisar kocayayla -Böğrüdelik yaylası
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2010, 12:10:32 pm »
Abi süper bir yermiş, götürür müsün bizi de oraya??
0533 364 57 27 (B Rh+)
07 Transalp - 10 KLX250

ÖNCE KENDİ ÜLKENİ GEZ!!
DEVE YAVAŞ GİDER AMA HEP GİDER...

• orhan uslu
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2010, 12:17:19 pm »
Gidebiliriz uygun bir takvim olursa.Gölde yazın sular  olmayabilir.Googlde öyle bir göl görünmüyor çünkü. ;D  25 nisan haricinde her tarih uyar bana. Yada isterseniz hep dağdan ve köy yollarından  bir rota yapalım oraya asfalta çok az girerek.
XT660Z Tenere
530 2756300

Çevrimdışı Adalya

• Önder Kahraman
  • YK
  • **
  • Önce kendi ülkeni gez!
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2010, 01:21:39 pm »
Gidebiliriz uygun bir takvim olursa.Gölde yazın sular  olmayabilir.Googlde öyle bir göl görünmüyor çünkü. ;D  25 nisan haricinde her tarih uyar bana. Yada isterseniz hep dağdan ve köy yollarından  bir rota yapalım oraya asfalta çok az girerek.

Hep toprak köy yollarından gidersek günübirlik gidilmez oraya, kamplı gitmek lazım. Onun için de yazın ancak uygun olur, baharda bile eminim orası buz gibidir. Eee yazın gidince de göl göremeyiz bu durumda bilemedim valla   :dusunceli:
0533 364 57 27 (B Rh+)
07 Transalp - 10 KLX250

ÖNCE KENDİ ÜLKENİ GEZ!!

Çevrimdışı endrin

• Mustafa Yıldırım
  • Konsey
  • *
    • kişisel sayfam
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2010, 01:24:35 pm »

Abi asfaltı arttırın biz de gelelim
05334992229
B Rh + (poz)
Suzuki DL650A V-Strom 2008

• orhan uslu
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2010, 01:37:14 pm »

Hep toprak köy yollarından gidersek günübirlik gidilmez oraya, kamplı gitmek lazım. Onun için de yazın ancak uygun olur, baharda bile eminim orası buz gibidir. Eee yazın gidince de göl göremeyiz bu durumda bilemedim valla   :dusunceli:

Günübirlik düz asfalttan en iyisi . iki saatte ben bile varırım.Antik kentin üstündeki Böğrüdelik mangal için çok ideal ama vakit yetermi bilmem.Göle kadar çıkmayaak olanlar aşağıda böğrüdelikte mangalı yapıp pişiredurur icabında.Yada En iyisi gölhisar merkezde burdur şiş  ;D dönüşüde acıpayam-salda-yeşilova- tarafından yapılabilir.korkutelindeki 9 km servis yoluna girmek istemeyen  yeşilova-tefenni-karamanlı-korkuteli yoluna alternatif yeşilova-karamanlı-kemer-akören-akçöeren-ürkütlü-kızılkaya-dağbeli yolundan gelebilir.
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2010, 01:40:53 pm Gönderen: toful »
XT660Z Tenere
530 2756300

Çevrimdışı Adalya

• Önder Kahraman
  • YK
  • **
  • Önce kendi ülkeni gez!
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2010, 05:59:16 pm »

Yaa Mustafa al bir TA diyorum sana, kalmaz öyle yol asfaltmış, toprakmış dertlerin, sormazsın bile direkt dalarsın  :motorcudost:  :kahkaha:  :kahkaha:
0533 364 57 27 (B Rh+)
07 Transalp - 10 KLX250

ÖNCE KENDİ ÜLKENİ GEZ!!

Çevrimdışı endrin

• Mustafa Yıldırım
  • Konsey
  • *
    • kişisel sayfam
« Yanıtla #7 : Nisan 05, 2010, 07:11:25 pm »

Yaa Mustafa al bir TA diyorum sana, kalmaz öyle yol asfaltmış, toprakmış dertlerin, sormazsın bile direkt dalarsın  :motorcudost:  :kahkaha:  :kahkaha:

abi TA bulmacada uzaklık ifadesi diye çıkar. Yani bana çok uzak, hem de çok :dusunce: :dusunce:
05334992229
B Rh + (poz)

Çevrimdışı ALTINTAS

• Adnan ALTINTAŞ
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2010, 09:27:51 pm »
Mutlaka gidilmesi gereken çok güzel yerler, kamp için uygun, günübirlikte olabilirir. paylaşım için teşekkürler Orhan kardeş...  :alkis:
+905335702720  A Rh +
BMW R 1150 GS

Çevrimdışı muharremkeser

• Muharrem Keser
  • Başkan
Gölhisar kocayayla -Böğrüdelik yaylası
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2010, 09:41:54 pm »
Güzel yermiş hakikaten görmek lazım..,Resimler harika ,Orhan paylaşım için teşekkürler..
BMW 1200 GS 2008 Model  Renk:Gri                 Cep Tel:05554774633    AB Rh + (poz )

Çevrimdışı tarkan

• tarkan ateş
  • Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2010, 09:57:46 am »
cok guzelmıs böyle bi yerin varlığından bile habersizdık cok teşekkürler en kısa zamanda gıdelım oraya
05322840245
B Rh + (poz)şu an yaya

Çevrimdışı Adalya

• Önder Kahraman
  • YK
  • **
  • Önce kendi ülkeni gez!
« Yanıtla #11 : Nisan 06, 2010, 10:48:06 am »
 :kahkaha: Mustafa bak çok haklısın TA aynı zamanda uzaklık anlatır, yani TA varsa toprak, köy yolu dinlemez istediğin kadar uzaklara gidersin.

Yalnız benzine dikkat etmen gerekir. Çok uzak demek çok benzin gerek demek, ama TA benzini çok sever, temkinli olmak gerek  :kahkaha:  :kahkaha:
0533 364 57 27 (B Rh+)
07 Transalp - 10 KLX250

ÖNCE KENDİ ÜLKENİ GEZ!!

Çevrimdışı endrin

• Mustafa Yıldırım
  • Konsey
  • *
    • kişisel sayfam
« Yanıtla #12 : Nisan 06, 2010, 06:20:19 pm »
:kahkaha: Mustafa bak çok haklısın TA aynı zamanda uzaklık anlatır, yani TA varsa toprak, köy yolu dinlemez istediğin kadar uzaklara gidersin.

Yalnız benzine dikkat etmen gerekir. Çok uzak demek çok benzin gerek demek, ama TA benzini çok sever, temkinli olmak gerek  :kahkaha:  :kahkaha:
:tamam: :tamam: :tamam2: :tamam2:
05334992229
B Rh + (poz)