0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. Silifke-Ermenek-Seydişehir Turu (2 gün) Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: rota2 Konaklama Silifke veya ErmenekToplam: 918 km
arkadaşlar yalnız gezi planını yaparken sadece enduro olarak değil touring ile birlikte olmaları ,rotaları yaparken göz önüne almamız gerekir diye düşünüyorum..
Akmok Sandıklı da.... « Yanıtla #69 : Ocak 22, 2008, 09:20:55 am »Yanıtla Alıntı Değiştir Sil Konuyu Böl Alıntı yapılan: SNOBDOC - Ocak 19, 2008, 09:18:05 pmErcü tam benim tarzımda bir gezi yapmışsınız. Çok hoşuma gitti gerçekten. Sen bilirsin benim tarzımı ama bilmeyenler için tekrarlamakta fayda var- Cümbür cemaat olmalı. Çoluk çocuk, eş dost falan- İlla motor diye tutturulmamalı- Muhakkak kalmalı olmalı- Birden fazla atraksiyon olmalı- Tabiki kaplıca olmalı- Yeme içme ve muhabbet gani olmalı- Sonu iyi bitmeliKöprülü kanyon çadırlı gezisi, Mountain Rose Kış gezisi ve Yazılı Kanyon Kampını unutmak mümkün mü Ercü? Güzel insanlarsınız vesselamdiye yazmıştım başka bir sitede. Dahasını da burada yazayım. Bu gezilerin devamının gelmesi her zaman doğru yolda olduğumuzu gösterecektir, eminim bundan. Orada yanınızda olabilmek için neler feda etmezdim ki