Gönderen Konu: " Frig Vadisi" Afyonda hayata geçen tarihi proje  (Okunma sayısı 363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kobeyashiTopic starter

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Konsey
  • *
    • Ercüment in Sayfası
" Frig Vadisi" Afyonda hayata geçen tarihi proje
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2009, 01:07:40 pm »
Halim abi   :)

Elimizdeki diğer fotoğraf makinasındaki görüntüleri yitirdiğimden Aduybim e ait fotoları ( 4 adet ) kullandım. Aduybim Afyon valiliğinin  bu bölgenin gün ışığına çıkması tanıtılması vs. için görevlendirdiği bir birim.

Bölgeyi birebir görmeni tavsiye ederim  :tamam2:  Tabiki benim rehberliğimde  ;)

Çevrimdışı beyazoglu

• ALİ YİĞİT
  • Konsey
  • *
  • KTM 990 ADV 0541 3251922 0248 3251922
    • www.bmk15.com
Ynt: " Frig Vadisi" Afyonda hayata geçen tarihi proje
« Yanıtla #16 : Haziran 25, 2009, 03:44:34 pm »
2002 Enduro motosiklet Festivalinde,
2003-2004 Emok Festivallerinde bölgeyi bol bol gezme şansım oldu hakikaten güzel yerler,Bence aynen devam etmeliydi.
Teşekürler Ercü hatıralarım canlandı!
‘’Bizim hayat seviyemiz,bildiğimiz bilgilerin kullanmış olduğumuz miktarına bağlıdır.
  Bilgi,pratik varsa vardır,yoksa yoktur.Kitaplarda yazanlarla kulaktan dolma bilgiler,
  Enformasyondur; gerçek bilgi değildir.Kişi ne kadarını biliyor’dan çok,bunların ne  kadarını kullanıyor…Önemli olan bu!

Çevrimdışı FURKAN

• SUAT YORGANCI
  • Konsey
  • *
« Yanıtla #17 : Haziran 25, 2009, 06:12:26 pm »

Bilmediğim ve belkide hiç bilmeyeceğim yerlere götürdün bizi Ercüment. Akşam akşam içim açıldı. Teşekkürler sana ve katılımcılara.

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Konsey
  • *
    • Ercüment in Sayfası
« Yanıtla #18 : Haziran 25, 2009, 06:53:07 pm »
Arkadaşlar elinize sağlık güzel bir gezi olmuş  :tamam2: :motorcu:

eee okullar kapandı artık bu tür gezileri bekliyoruz sevgiler
ayaklarınıza sağlık   :sevin:

Frig vadisini ben kütahya -Bilecek yolu tarafında biliyordum.Böyle gezilerin devamını bende bekleyenlerdenim.Teşekkürler.

Peri bacaları tarzı yapıları Eskişehir'e giderken hep görürdüm, tarihsel bilgiler ve fotoğraflar eşliğinde çok güzel bir gezi olmuş tekerlekleriniz dert görmesin  :alkis:

Arkadaşlar ben teşekkür ederim gezmek ve paylaşmak gibisi yok , sizleri bu bölgeyi keşfetmeye davet ediyorum ;)

Sandıklı sezonu tam açtı,bu güzelliklerin devamı için verin gazı diyorum ama içimden bir ses o grubtaki birisinin devam edemeyeceğini söylüyor. :D

İçindeki sese kulak ver  ;D  Çözüm buluruz Arif cim merak etme  :tamam2:

Frig vadisi çok güzel bir bölge cidden...Eskişehire kadar uzantısı devam etmekte...Öğrencilik zamanlarımda eskişehir bölgesine bir gezi yapmıştık. Frig vadisini, kızlar manastırını yakından inceleme fırsatımız olmuştu...Doku olarak peri bacalarına çok yakın cidden...Afyon bölümünü görmemiştim..  :danset:
Sandıklı ekibi olarak gezi süprizlerinizi bekliyoruz artık  :-*
teşekkürler  :tamam2:

Afyon bölümü eksik kalmış tamalayalım  :tamam2:

vaybe ben kendimi çok gezen biri bilirdim :dusunceli: ama dememek lazımmış daha nereler varmış görülecek  dostlarım emeklerinize sağlık

Teşekkürler abim ;)

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Konsey
  • *
    • Ercüment in Sayfası
« Yanıtla #19 : Haziran 25, 2009, 06:55:10 pm »
2002 Enduro motosiklet Festivalinde,
2003-2004 Emok Festivallerinde bölgeyi bol bol gezme şansım oldu hakikaten güzel yerler,Bence aynen devam etmeliydi.
Teşekürler Ercü hatıralarım canlandı!

Rica ederim Alicim bizcede çok keyifli idi  ;)

Bilmediğim ve belkide hiç bilmeyeceğim yerlere götürdün bizi Ercüment. Akşam akşam içim açıldı. Teşekkürler sana ve katılımcılara.

Suat Bey beğendiğinize sevindim , buralardan geçerken ugramayı ihmal etmeyin lütfen  :)