0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar elinize sağlık güzel bir gezi olmuş
eee okullar kapandı artık bu tür gezileri bekliyoruz sevgiler ayaklarınıza sağlık
Frig vadisini ben kütahya -Bilecek yolu tarafında biliyordum.Böyle gezilerin devamını bende bekleyenlerdenim.Teşekkürler.
Peri bacaları tarzı yapıları Eskişehir'e giderken hep görürdüm, tarihsel bilgiler ve fotoğraflar eşliğinde çok güzel bir gezi olmuş tekerlekleriniz dert görmesin
Sandıklı sezonu tam açtı,bu güzelliklerin devamı için verin gazı diyorum ama içimden bir ses o grubtaki birisinin devam edemeyeceğini söylüyor.
Frig vadisi çok güzel bir bölge cidden...Eskişehire kadar uzantısı devam etmekte...Öğrencilik zamanlarımda eskişehir bölgesine bir gezi yapmıştık. Frig vadisini, kızlar manastırını yakından inceleme fırsatımız olmuştu...Doku olarak peri bacalarına çok yakın cidden...Afyon bölümünü görmemiştim.. Sandıklı ekibi olarak gezi süprizlerinizi bekliyoruz artık teşekkürler
vaybe ben kendimi çok gezen biri bilirdim ama dememek lazımmış daha nereler varmış görülecek dostlarım emeklerinize sağlık
2002 Enduro motosiklet Festivalinde,2003-2004 Emok Festivallerinde bölgeyi bol bol gezme şansım oldu hakikaten güzel yerler,Bence aynen devam etmeliydi.Teşekürler Ercü hatıralarım canlandı!
Bilmediğim ve belkide hiç bilmeyeceğim yerlere götürdün bizi Ercüment. Akşam akşam içim açıldı. Teşekkürler sana ve katılımcılara.