0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir pazar geçirdik. Yeni üyelerimizden, Orhan Uslu (TOFUL) ve Özgür Donmaz (ÖZGÜRCE) arkadaşlarımızı tanıdık.Geziye katılan herkesin Müze Kartı oldu. Sanırım 2009 yılında gezilmedik Müze kalmayacak
Alıntı yapılan: DeLikanlı - Ocak 19, 2009, 06:25:50 pmÇok güzel bir pazar geçirdik. Yeni üyelerimizden, Orhan Uslu (TOFUL) ve Özgür Donmaz (ÖZGÜRCE) arkadaşlarımızı tanıdık.Geziye katılan herkesin Müze Kartı oldu. Sanırım 2009 yılında gezilmedik Müze kalmayacak Başkanım yazı işleri müdürü olarak hatırlatayım dedim Orhan Bey 1,5 yıllık üyemiz dir. Asfalta inmediği için görme fırsatı yakalayamıyorduk , yeni makinası ile artık sık sık görüşeceğiz
Şahane bir gezi olmuş arkadaşlar, katılamadığım için çok üzüldüm fotolara bakarken kaç defa iç geçirdiğimi sayamadım herkesi kutluyorum ellerinize ayaklarınıza sağlık Bu arada bir reklam kokusu aldım gibi .Mustafa arkadaşımız kaskın adı çıkmayınca ikinciyi çektirmiş galiba,güvenlikte 5 yıldızlı olduğunu vurgulamak için mi ki ya da kendi testini mi uyguluyor nedir? Şaka bir yana çok güzel estanteneler yakalanmış
Bir motosiklet sizi böyle gülümsetebiliyorsa o motosiklet alınmalı...Lezzetli kurabiyeler için teşekkür ederiz..